despre olandia cheese
DESPRE NOI
Olandia Cheese

Pasiunea și micile plăceri ale vieții ne fac pe fiecare dintre noi să vedem care sunt lucrurile cu adevărat importante în călătoria noastră.

Ne place sa credem că pasiunea este ingredientul esențial al visurilor noastre. Aripile care te fac sa zbori dincolo de orizonturi, puterea de a depășii obstacole, dorința continuă de a deveni mai bun și curajul de a fi fericit.

Astfel ne-am asumat misiunea de a oferii produse cu cel mai ridicat grad de calitate, unicitate și originalitate si de asemenea sa raspundem cu proptitudine tuturor cerintelor.

ISTORIC
Olandia Cheese

Olandia Cheese deschide noi orizonturi...

                                                                                                  îndrăznește!


Olandia Cheese este o companie de lactate românească tânără, unică și independentă, specializată în comercializarea de brânzeturi de o calitate desăvârșită și un grad de unicitate absolut pe piața din România.

Povestea a început în anul 2010 cu cateva roți de brânză, la un târg ambulant de produse alimentare.

Vizitatorii noștrii au fost foarte plăcut impresionați de brânzeturile comercializate, fapt care ne-a incurajat să pornim aceasta calatorie, care astăzi este Olandia Cheese. Produsele noastre au propriile lor mărci, mărci de producători sau private label cu originea in toate țările europene.

Incet, incet, cu pasi marunti, incercam sa ne dezvoltam, sa oferim o gama cat mai variata de produse, produse pe gustul tuturor, la o calitate superioara si preturi cat mai accesibile.

Azi produsele noastre sunt distribuite in hiper- și supermarket-uri, restaurante, baruri, saloane, angrosiști, importatori,distribuitori, firme de catering și aeroporturi.

Accentul continuu pus pe perfectionare si autodepasire ne-a ajutat sa va oferim cele mai inalte standarde de calitate, concretizate in produsele comercializate. Rasplatiti-ne cu increderea dumneavoastra iar noi va vom oferii pasiunea noastra. Dati-ne voie sa va incantam simturile si sa va aratam noi orizonturi in materie de alimentatie...indrazniți!

ECHIPA
Olandia Cheese
Ne lăudăm cu o echipă tânără și dinamică, ce știe că mai presus de toate stă satisfacția clientului.
Tuca Razvan
Manager
0723387469 (Brasov, Bucuresti)
Duta Alexandru
Sales & Management
0745300759 (Bucuresti)
Sava Cristina
Accounting
0751213526(Brasov)
Angelescu George
Sales
Calin Mihaela
Events coordinator
Cojocaru Paul
Sales
Nitu Georgia
P.R
0751213527(Brasov)
Lungu Ramona
P.R
0751213525(Bucuresti)